C C C C A+ A A- X

С П И С Ъ К НА ДОПУСНАТИТЕ И НЕДОПУСНАТИТЕ КАНДИДАТИ подали заявления за участие в конкурс за длъжността „СЪДЕБЕН СТАТИСТИК, РЕГИСТРАТУРА“ в Районен съд-Ботевград

Дата на публикуване 26 юни 2025 Последна редакция 26 юни 2025 Обяви и конкурси Отпечатай

С П И С Ъ К

НА ДОПУСНАТИТЕ И НЕДОПУСНАТИТЕ КАНДИДАТИ

 

подали заявления за участие в конкурс за длъжността

  „СЪДЕБЕН СТАТИСТИК, РЕГИСТРАТУРА“  в Районен съд-Ботевград

 

І. Въз основа на преценка на представените от кандидатите  документи, комисията за провеждане на конкурса, назначена със заповед № РД-14-229/18.06.2025 г. на Председателя на Районен съд - Ботевград, РЕШИ:

 

ДОПУСКА до втори етап от конкурсната процедура, кандидатите  подали заявления с входящ номер:

 

1.  Вх. № 4815 / 28.05.2025 г. (ЙПГ)

2.  Вх. № 4832 / 28.05.2025 г. (НМР)

3.  Вх. № 4884 / 30.05.2025 г. (РХС)

4.  Вх. № 5118 / 06.06.2025 г. (СМСЦ)

5.  Вх. № 5150 / 06.06.2025 г. (ВЦБ)

6.  Вх. № 5155 / 06.06.2025 г.  (ГКД)

7.  Вх. № 5289 / 11.06.2025 г. (МИВ)

8.  Вх. № 5395 / 16.06.2025 г. (ВМЙВ)

9.  Вх. № 5401 / 16.06.2025 г. (ВНН)

  1. Вх. № 5585 / 19.06.2025г (СВЛ)

 

Допуснатите кандидати следва да се явят за провеждане на втората част от конкурсната процедура на 16 ЮЛИ 2025 г.  - 10.30 часа  в Съдебна палата – Ботевград, етаж 1.

 

НЕ СЕ ДОПУСКА:

 

  1. Вх. № 5233 / 10.06.2025г. (НВА) с вх.№ 2608/24.03.2025 г. - Няма представен документ за компютърна грамотност /удостоверение, диплома, референция и др.

Съгласно чл. 142, ал. 7 от ПАС, недопуснатите кандидати  имат възможност да подадат жалба до административния ръководител на съда в седемдневен срок от обявяването на списъците. Административният ръководител на съда се произнася окончателно в тридневен срок. Жалбата не спира конкурсната процедура.

 

КОМИСИЯ:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:  /п/

                          ( съдия Катерина Ненова )                            

Членове:

  1. /п/

           (административен секретар Галина Василева)

  1. /п/

           (съдебен секретар Ива Тодорова)          

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация